Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Live-Life....Μοσχαράκι με πράσα

1 κιλό μοσχάρι, 1 ματσάκι σέλινο, 4 πράσα,1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα, μαιντανός, 1 καρότο τριμμένο, 1/2 κιλό λάδι,1/2 κιλό ντομάτες φρέσκιες, αλάτι, πιπέρι.
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το καβουρδίζουμε με το λάδι.Περνάμε απο τον μύλο των λαχανικών τα λαχανικά μας και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα.Ρίχνουμε ζεστό νερό και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μείνουν με πηχτή σάλτσα.Στο τέλος αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο δενδολίβανο και λίγο δυόσμο και σερβίρουμε με πουρέ