Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Live-Life....Αμυγδαλωτά με φουντούκια

200 γρ φουντούκια καθαρισμένα, 250 γρ ζάχαρη, 3 ασπράδια αυγών, 1 κουτ βούτυρο, 1 κουτ αλεύρι, αλάτι


Καβουρδίζετε στον φούρνο τα φουντούκια και τα ανακατεύετε καλά με τη  ζάχαρη, το αλάτι  και τα ασπράδια χτυπημένα σε πυκνή μαρέγκα. Βάζετε το μείγμα σε κορνέ και πιέζετε να πέφτουν μικρές μάζες σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί.Ψήνετε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.