Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Live-Life....Σαλάτα με ρεβίθια και αμύγδαλα

6 κουτ ελαιόλαδο, 4 κουτ χυμό λεμονιού, 4 κουτ αμύγδαλα, 2 φλιτζάνια ρεβίθια βρασμένα , μισό φλιτζ μαιντανό, μισό φλιτζ φύλλα ρόκας, αλάτι, πιπέρι


Σε ένα μπολ χτυπήστε το ελαιόλαδο με το λεμόνι και προσθέστε τα αμύγδαλα το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.Κατόπιν ρίξτε τα ρεβίθια ανακατέψτε καλά και προσθέστε το μαιντανό και τη ρόκα.Σερβίρετε τη σαλάτα κρύα με λίγο πιπέρι