Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Live-Life....Μους γιαουρτιού με νεράτζι

200 γρ κρέμα γάλακτος, 250 γρ στραγγιστό γιαούρτι, 1 φλιτζ σιρόπι απο βατόμουρα, 30 γρ γλυκό κουταλιού νεράτζι


Χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί.Στη συνέχεια ρίχνετε το γιαούρτι και μόλις ενσωματωθεί στη σαντιγί ρίχνετε και το σιρόπι απο τα βατόμουρα.Κατόπιν βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα και όταν το βγάλετε προσθέστε σιγα σιγά το γλυκό νεράτζι και ανακατέψτε απαλά.Σερβίρετε τη μους παγωμένη