Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Live-Life....Πένες με πεπόνι

500γρ πένες, 1 φλιτζ κρέμα γάλακτος, 1/2 φλιτζ παρμεζάνα τριμμένη, 1μικρό πεπόνι 350 γρ περίπου ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους 1κουταλιά ελαιόλαδο, λίγο σκόρδο ,αλάτι και πιπέρι.

Βράζετε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σωτάρετε το σκόρδο για 2-3 λεπτά.Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και στη συνέχεια το πεπόνι.Σουρώνετε τα ζυμαρικά τα ανακατεύετε με τη σάλτσα και τα μεταφέρετ σε ζεστή πιατέλα.Ρίχνετε την παρμεζάνα και σερβίρετε.