Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Live-Life....Λαβράκια με Λαχανικά

Καθαρίζετε και πλένετε πολύ καλά τα λαβράκια.Το αλατίζετε ελαφρά εσωτερικά και εξωτερικά και τα βάζετε σε ένα λαδωμένο ταψί.Πλένετε και ψιλοκόβετε τα λαχανικά και ένα κομμάτι φλούδας λεμονιού.Τα αλατίζετε όλα μαζί για να δημιουργήσετε ένα μίγμα λαχανικών και το βάζετε στην κοιλιά των ψαριών.Περιχύνετε τα ψάρια με μια κουταλιά ελαιόλαδο και σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά