Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Live-Life....Αγκινάρες με πέστο

10 Αγκινάρες, 8 κομμάτια λιαστής ντομάτας, 8 κουταλάκια γλυκού πέστο,8 κουταλιές σούπας παρμεζάνα, 4 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.Κόβετε τις λιαστές ντομάτες σε πολύ μικρά κυβάκια και τις ανακατεύετε με το πέστο.Γεμίζετε με το μείγμα τις αγκινάρες, πασπαλίζετε με τριμμένη παρμεζάνα και ρίχνετε λίγες σταγόνες λάδι.Τοποθετείτε σε πυρέξ και ψήνετε στο φούρνο για 10 λεπτά