Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Live-Life....Παγωτό πεπόνι

3/4 κιλού γάλα, 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη, 5 αυγά, 3 φλιτζάνια τσαγιού πεπόνι, 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη

Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη ώσπου να ενωθούν καλά.Εχετε στο μεταξύ βάλει το γάλα στη φωτιά να ζεσταθεί και το προσθέτετε σιγά- σιγά στα αυγά ανακατεύοντας διαρκώς.Μετά απο 5 λεπτά απομακρύνετε το μείγμα απο τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει.Κατόπιν προσθέτετε το πεπόνι ,αφού το έχετε βάλει στο μπλέντερ μέχρι να γίνει πολτός και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει.