Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Live-Life....Μεσογειακό κοτόπουλο

5 φιλέτα απο στήθος κοτόπουλου, 150 γρ φασολάκια, 150 γρ ντοματούλες τσέρι, 2 κλωναράκια δενδρολίβανου, 200 γρ φέτα, 1 λεμόνι, 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και τηγανίζετε τις φέτες του λεμονιού σε μέτρια θερμοκρασία ώσπου να ροδίσουν.Βγάζετε το λεμόνι βάζετε το κοτόπουλο και το τηγανίζετε για 10 λεπτά .Στο μεταξύ βράζετε σε αλατισμένο νερό τα φασολάκια και τα ρίχνετε στην κατσαρόλα με τις φέτες του λεμονιού, τις ντοματούλες και το δενδρολίβανο.Σιγοβράζετε για 5 λεπτά ακόμα ,ώσπου να ψηθεί το κοτόπουλο ,ρίχνετε επάνω τη φέτα και σερβίρετε με φέτες απο τραγανό ψωμί.