Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Live-Life....Spring rolls

1 στήθος κοτόπουλου, 2 μέτρια καρότα, 250 γρ πράσινα φασολάκια, 1 πράσινη πιπεριά, 1 κόκκινη πιπεριά, 250 γρ λάχανο, 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας, 4 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο, 1 μικρό κρεμμύδι, λίγο σκόρδο, αλάτι ,πιπέρι.



Βράζουμε το στήθος σε 500 γρ νερό για 15-20 λεπτά και κρατάμε το νερό στην κατσαρόλα.Σε ένα γουόκ βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1 λεπτό και προσθέτουμε το βρασμένο κοτόπουλο και τα λαχανικά.Κατόπιν προσθέτουμε το νερό απο το κοτόπουλο ,τη σάλτσα σόγιας και το αλάτι.Βράζουμε για 5 λεπτά έως ότου μαραθούν τα λαχανικά χωρίς να παραβράσουν.Σουρώνουμε τα λαχανικά και το κοτόπουλο και τα αφήνουμε να κρυώσουν και κατόπιν τα τυλίγουμε σχηματίζοντας μακρόστενους κυλίνδρους.Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδοψηθούν και σερβίρουμε με γλυκόξινη σάλτσα.