4 μπιφτέκια, 40γρ ροκφόρ, 80 γρ βούτυρο, 1κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα, 10 γρ χυμό λαχανικών,αλάτι, πιπέρι
Σε ένα μπολ λιώνετε το ροκφόρ με τη μουστάρδα, το μισό βούτυρο ,το χυμό λαχανικών ,λίγο αλάτι και πιπέρι.Τηγανίζετε τα μπιφτέκια στο τηγάνι με το υπόλοιπο βούτυρο.Στρώνετε τα μπιφτέκια σε ένα πυρέξ, σκεπάζετε με τη σος ροκφόρ και αφήνετε να ψηθούν στο φούρνο για 5 λεπτά.
Σε ένα μπολ λιώνετε το ροκφόρ με τη μουστάρδα, το μισό βούτυρο ,το χυμό λαχανικών ,λίγο αλάτι και πιπέρι.Τηγανίζετε τα μπιφτέκια στο τηγάνι με το υπόλοιπο βούτυρο.Στρώνετε τα μπιφτέκια σε ένα πυρέξ, σκεπάζετε με τη σος ροκφόρ και αφήνετε να ψηθούν στο φούρνο για 5 λεπτά.