Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Live-Life....Μπατόν σαλέ

1 φλιτζάνι βούτυρο, 3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι, 1 αυγό, 2 κουταλάκια αλάτι, 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ


Κοσκινίζετε το αλεύρι και το ανακατεύετε με το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Κατόπιν ρίχνετε τον κρόκο του αυγού και το βούτυρο και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.Πλάθετε τα μπατόν σαλέ στο σχήμα που σας αρέσει ,τα τοποθετείτε σε ένα ταψί, τα αλείφετε με το ασπράδι του αυγού και τα ψήνετε για 10 περίπου λεπτά