150 γρ βούτυρο, ξύσμα 1 λεμονιού, λίγη κανέλλα, 2 κρόκοι αυγών, λίγο αλάτι, 250 γρ αλεύρι, 50 γρ ζάχαρη απο ζαχαροκάλαμο
Δουλεύετε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.Προσθέτετε το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, την κανέλλα, 1 κρόκο και το αλάτι.Κατόπιν ρίχνετε το αλεύρι κοσκινισμένο , ζυμώνετε καλά τα υλικά ,τυλίγετε το μείγμα σε αλουμινόχαρτο και το βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες.Οταν το βγάλετε απο το ψυγείο το αλείφετε με τον άλλο κρόκο , ρίχνετε απο πάνω τη ζάχαρη του ζαχαροκάλαμου και πλάθετε τα μπισκότα στο σχήμα που θέλετε
Δουλεύετε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.Προσθέτετε το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, την κανέλλα, 1 κρόκο και το αλάτι.Κατόπιν ρίχνετε το αλεύρι κοσκινισμένο , ζυμώνετε καλά τα υλικά ,τυλίγετε το μείγμα σε αλουμινόχαρτο και το βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες.Οταν το βγάλετε απο το ψυγείο το αλείφετε με τον άλλο κρόκο , ρίχνετε απο πάνω τη ζάχαρη του ζαχαροκάλαμου και πλάθετε τα μπισκότα στο σχήμα που θέλετε