5 κρόκοι αβγών, 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη, 240 γρ τυρί κρέμα, 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού,2 κουταλιές ξύσμα πορτοκάλι,2 κουταλιές ζελατίνη,1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος,1 βάση κέικ
Χτυπάτε τους κρόκους και την άχνη στο μίξερ ώσπου να πήξει το μείγμα και προσθέτετε το τυρί κρέμα, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού.Λιώνετε τη ζελατίνη και τη ρίχνετε στο μείγμα μαζί με την κρέμα γάλακτος.Κατίπιν βάζετε το κέικ σε μια πιατέλα και απλώνετε το μείγμα.Καλύπτετε το κέικ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες.Οταν παγώσει το σερβίρετε με φρέσκο πορτοκάλι
Χτυπάτε τους κρόκους και την άχνη στο μίξερ ώσπου να πήξει το μείγμα και προσθέτετε το τυρί κρέμα, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού.Λιώνετε τη ζελατίνη και τη ρίχνετε στο μείγμα μαζί με την κρέμα γάλακτος.Κατίπιν βάζετε το κέικ σε μια πιατέλα και απλώνετε το μείγμα.Καλύπτετε το κέικ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες.Οταν παγώσει το σερβίρετε με φρέσκο πορτοκάλι