3 φλιτζάνια τσαγιού αμύγδαλα,2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη,1/2 φλιτζάνι βούτυρο,1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού,5 αυγά, 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Βουτυρώνετε τη φόρμα και την πασπαλίζετε με ζάχαρη και αλεύρι.Κατόπιν ανακατεύετε τη φρυγανιά με το μπέικιν πάουντερ και χτυπάτε τους κρόκους με τη ζάχαρη πολύ καλά.Λιώνετε το βούτυρο και το προσθέτετε στους κρόκους μαζί με το χυμό και τα αμύγδαλα.Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά,
βάζετε το μείγμα στη φόρμα και το αφήνετε να ψηθεί για 45 λεπτά
Βουτυρώνετε τη φόρμα και την πασπαλίζετε με ζάχαρη και αλεύρι.Κατόπιν ανακατεύετε τη φρυγανιά με το μπέικιν πάουντερ και χτυπάτε τους κρόκους με τη ζάχαρη πολύ καλά.Λιώνετε το βούτυρο και το προσθέτετε στους κρόκους μαζί με το χυμό και τα αμύγδαλα.Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά,
βάζετε το μείγμα στη φόρμα και το αφήνετε να ψηθεί για 45 λεπτά