3 φλιτζάνια τσαγιού έτοιμο βρασμένο ρύζι ,1 αβγό χτυπημένο για ομελέτα, 2 πράσινα κρεμμυδάκια,1 φλιτζάνι τσαγιού μικρές βρασμένες καθαρισμένες γαρίδες, 3 φέτες μπέικον ,1/2 φλιτζάνι τσαγιού αρακά, 3 κουταλιές σούπας κίκκινη πιπεριά, 2 κουταλιές σούπας σόγια σος, 4 κουταλιές σούπας σογιέλαιο.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε 1 κουταλιά λαδιού και ρίχνετε μέσα το βρασμένο ρύζι.Το σοτάρετε καλά ,το βγάζετε και το βάζετε σε μια πιατέλα.Προσθέτετε στο τηγάνι ακόμα μια κουταλιά λάδι και ρίχνετε μέσα το χτυπημένο αβγό ανακατεύοντας συνέχεια.Το βγάζετε και το φυλάτε σε πιατέλα.
Κατόπιν σοτάρετε την κόκκινη πιπεριά το κρεμμυδάκι το μπέικον και τις γαρίδες ανακατεύοντας συνέχεια.Στη συνέχεια ρίχνετε το ρύζι ,την ομελέτα και τη σόγια
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε 1 κουταλιά λαδιού και ρίχνετε μέσα το βρασμένο ρύζι.Το σοτάρετε καλά ,το βγάζετε και το βάζετε σε μια πιατέλα.Προσθέτετε στο τηγάνι ακόμα μια κουταλιά λάδι και ρίχνετε μέσα το χτυπημένο αβγό ανακατεύοντας συνέχεια.Το βγάζετε και το φυλάτε σε πιατέλα.
Κατόπιν σοτάρετε την κόκκινη πιπεριά το κρεμμυδάκι το μπέικον και τις γαρίδες ανακατεύοντας συνέχεια.Στη συνέχεια ρίχνετε το ρύζι ,την ομελέτα και τη σόγια