600γρ φύλλο, 400γρ ανθότυρο,400γρ φέτα , 3 αυγά, 1κουτ δυόσμο, 2 κουτ μάραθο, 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο,
Χτυπάμε τα αυγά με το ανθότυρο τη φέτα και το λάδι.Ρίχνουμε τον δυόσμο και τον μάραθο και ανακατεύουμε.Λαδώνουμε ένα ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα και σκεπάζουμε με τη γέμιση.Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα φύλλα.Σε ένα μπολ χτυπάμε 1/2 λίτρο γάλα, 2 αυγά και 1/2 φλιτζ λάδι περιχύνουμε την πίτα και την αφήνουμε 15 λεπτά να απορροφήσει.Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε την πίτα στους 200 βαθμούς.
Χτυπάμε τα αυγά με το ανθότυρο τη φέτα και το λάδι.Ρίχνουμε τον δυόσμο και τον μάραθο και ανακατεύουμε.Λαδώνουμε ένα ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα και σκεπάζουμε με τη γέμιση.Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα φύλλα.Σε ένα μπολ χτυπάμε 1/2 λίτρο γάλα, 2 αυγά και 1/2 φλιτζ λάδι περιχύνουμε την πίτα και την αφήνουμε 15 λεπτά να απορροφήσει.Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε την πίτα στους 200 βαθμούς.