50 γρ βούτυρο,1 κρεμμύδι,400 γρ ρύζι,2 λίτρα ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών, 5 κουταλιές ρόκα, 3 κουταλιές κρέμα γάλακτος ,60 γρ παρμεζάνα
Λιώνετε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα και τηγανίζετε το κρεμμύδι σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσει .Κατόπιν προσθέτετε το ρύζι και το ζωμό.Οταν το ρύζι είναι έτοιμο προσθέτετε τη ρόκα, την κρέμα γάλακτος ,την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και σερβίρετε.
Λιώνετε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα και τηγανίζετε το κρεμμύδι σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσει .Κατόπιν προσθέτετε το ρύζι και το ζωμό.Οταν το ρύζι είναι έτοιμο προσθέτετε τη ρόκα, την κρέμα γάλακτος ,την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και σερβίρετε.