2 αβοκάντο, 200γρ γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες, 1 κουταλιά σούπας κέτσαπ,, 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα, 1 κρόκο αβγού, 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο,αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μουστάρδα, τον κρόκο αβγού ,το αλάτι και το πιπέρι.Χτυπάτε το μείγμα στο μίξερ ρίχνοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδο μέχρι να γίνει μαγιονέζα και προσθέτετε το κέτσαπ.Κόβετε τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρείτε το εσωτερικό τους με ένα κουταλάκι και το ανακατεύετε με τη μαγιονέζα.Κατόπιν προσθέτετε τις γαρίδες στο μείγμα , γεμίζετε τα αβοκάντο και τα τοποθετείτε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2- 3 ώρες πριν τα σερβίρετε.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μουστάρδα, τον κρόκο αβγού ,το αλάτι και το πιπέρι.Χτυπάτε το μείγμα στο μίξερ ρίχνοντας σιγά σιγά το ελαιόλαδο μέχρι να γίνει μαγιονέζα και προσθέτετε το κέτσαπ.Κόβετε τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρείτε το εσωτερικό τους με ένα κουταλάκι και το ανακατεύετε με τη μαγιονέζα.Κατόπιν προσθέτετε τις γαρίδες στο μείγμα , γεμίζετε τα αβοκάντο και τα τοποθετείτε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2- 3 ώρες πριν τα σερβίρετε.