1 κιλό μοσχάρι, 1/2 κιλό πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι, 1ποτήρι του κρασιού λάδι, 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο, λίγη κανέλα,λίγο μπαχάρι,σκόρδο,2 κουταλιές της σούπας ντοματοπολτός,αλάτι , πιπέρι
Αρχικά τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι.Μόλις αρχίσει να ροδοκοκκινίζει, ρίχνουμε την ντομάτα με τα υπόλοιπα υλικά.Τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά και προσθέτουμε τις ελιές.Τα αφήνουμε να
βράσουν όλα μαζί για 20 λεπτά και να μείνουν χωρίς πολλά υγρά,μόνο με την απαραίτητη σάλτσα.
Αρχικά τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι.Μόλις αρχίσει να ροδοκοκκινίζει, ρίχνουμε την ντομάτα με τα υπόλοιπα υλικά.Τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά και προσθέτουμε τις ελιές.Τα αφήνουμε να
βράσουν όλα μαζί για 20 λεπτά και να μείνουν χωρίς πολλά υγρά,μόνο με την απαραίτητη σάλτσα.