1/3 φλιτζάνι ξύδι απο ρύζι, 4 κουταλιές ζάχαρη καστανή, 1 κουταλιά γλυκού σόγιας, 2 κουταλιές σούπας corn flour διαλυμένες σε 4 κουταλιές σούπας κρύο νερό
Σε μια μικρή κατσαρόλα αναμειγνύουμε το ξύδι τη ζάχαρη και τη σόγια.Μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε το μείγμα του corn flour και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε μια μικρή κατσαρόλα αναμειγνύουμε το ξύδι τη ζάχαρη και τη σόγια.Μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε το μείγμα του corn flour και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.