Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Live-Life....Ραβιόλια με σάλτσα πιπεριάς

2 κουτ ελαιόλαδο, 200 γρ ψητές κόκκινες πιπεριές, 400 γρ ντομάτες, 500 γρ ραβιόλια με σπανάκι και τυρί, 2 κουτ βασιλικό, σκόρδο, κρεμμύδι



Τηγανίζετε στο ελαιόλαδο το σκόρδο και το κρεμμύδι για 5 λεπτά.Προσθέτετε τις πιπεριές ,τις ντομάτες και 200ml ζεστό νερό και βράζετε για άλλα 5 λεπτά.Κατόπιν αδειάζετε τη σάλτσα σε μπλέντερ μέχρι να γίνει πολτός , προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.Βράζετε τα ραβιόλια σε αλατισμένο νερό και τα αδειάζετε στη σάλτσα.Σερβίρετε με λίγο βασιλικό