1 κιλό γάλα, 4 κουταλιές σούπας ρυζάλευρο, ζάχαρη άχνη, μαστίχα
Λιώνουμε το ρυζάλευρο με λίγο νερό και το προσθέτουμε στο γάλα.Βάζουμε την κατσαρόλα με το γάλα στη φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πήξει η κρέμα.Βάζουμε το μείγμα σε μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο.Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη και μαστίχα και αν θέλουμε προσθέτουμε απο πάνω παγωτό καιμάκι ή βύσσινο
Λιώνουμε το ρυζάλευρο με λίγο νερό και το προσθέτουμε στο γάλα.Βάζουμε την κατσαρόλα με το γάλα στη φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πήξει η κρέμα.Βάζουμε το μείγμα σε μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο.Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη και μαστίχα και αν θέλουμε προσθέτουμε απο πάνω παγωτό καιμάκι ή βύσσινο