8 μήλα και 2 αχλάδια κομμένα σε φέτες, 60 γρ βούτυρο, 50 γρ ζάχαρη καστανή, μισό κουταλάκι σκόνη κανέλα, 100 γρ μπισκότα σε κομματάκια
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.Βάζετε τα φρούτα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνετε απο πάνω το μισό βούτυρο.Πασπαλίζετε με τη μισή ζάχαρη και τη μισή κανέλα και ψήνετε για 20-25 λεπτά.Στο μεταξύ λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο και το ανακατεύετε με τα κομματάκια του μπισκότου και την υπόλοιπη ζάχαρη.Βγάζετε τα φρούτα απο τον φούρνο και ρίχνετε απο πάνω το μείγμα με τα μπισκότα.Βάζετε πάλι στο φούρνο και ψήνετε για 10 λεπτά ακόμη.Τα σερβίρετε ζεστά με κρέμα γάλακτος ή παγωτό
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.Βάζετε τα φρούτα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνετε απο πάνω το μισό βούτυρο.Πασπαλίζετε με τη μισή ζάχαρη και τη μισή κανέλα και ψήνετε για 20-25 λεπτά.Στο μεταξύ λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο και το ανακατεύετε με τα κομματάκια του μπισκότου και την υπόλοιπη ζάχαρη.Βγάζετε τα φρούτα απο τον φούρνο και ρίχνετε απο πάνω το μείγμα με τα μπισκότα.Βάζετε πάλι στο φούρνο και ψήνετε για 10 λεπτά ακόμη.Τα σερβίρετε ζεστά με κρέμα γάλακτος ή παγωτό