Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Live-Life....Εξωτικό ρύζι

                                                 ΥΛΙΚΑ              
6 Φλιτζανάκια ρύζι για πιλάφι, 1 μεγάλο κρεμμύδι,4 κουταλιές ινδοκαρυδα, 1φλιτζανάκι πλήρες γάλα,1 κουταλάκι κάρυ,4 κουταλιές ελαιόλαδο
                         
                                                 ΕΚΤΕΛΕΣΗ        
Βάλτε μέσα σε αλατισμένο νερό το ρύζι να βράσει.Οσο βράζει το ρύζι ψιλοτρίβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε στο λάδι.Κατόπιν προσθέτετε το γάλα και την καρύδα και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση.Σουρώνετε το πιλάφι και το περιχύνετε με τη σάλτσα της καρύδας και το κάρυ.