Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Live-Life....Σχολές Μαγειρικής στην Ιταλία

Η '' Μάμα'' Αγκάτα διδάσκει μαγειρική στο σπίτι της ,στην άκρη ενός βράχου 300 μέτρα πάνω απο τον κόλπο του Σαλέρνο. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν τρίωρα μαθήματα και οι σπεσιαλιτέ της ''Μάμα''περιλαμβάνουν κέικ λεμονιού και λιμοντσέλο με βιολογικά λεμόνια απο τον κήπο της.
Σε ένα παλιό μοναστήρι Φραγκισκανών του 15ου αιώνα, η σχολή Villa San Michele προσφέρει σεμινάρια στα οποία διδάσκουν επαγγελματίες Σεφ.Τα μαθήματα αφορούν ζυμαρικά  και ριζότο.
Η Βρετανίδα συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Νταιάν Σιντ ζεί στη Ρώμη .Απο τα μαθήματα της ,που
πραγματοποιούνται στο σπίτι της στο παλάτι'' Ντόρια Παμφίλι'' φεύγει κανείς μς μια συλλογή απο Ρωμαικές συνταγές όπως τηγανητοί κολοκυθανθοί, χοιρινό με μάραθο και πορτοκάλι και πανακότα