Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Live-Life....Τηγανίτες γλυκιάς κολοκύθας

Αυτό το γλυκό είναι ένα δημοφιλές νοτιοαφρικανικό έδεσμα και η παρασκευή του είναι πολύ εύκολη. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής: 1/4 φλυτζανιού αλεύρι ,1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ, κανέλλα σε σκόνη ,λίγο αλάτι, 2 αυγά, 650gr γλυκιά κολοκύθα μαγειρεμένη και αλεσμένη σε πουρέ,3 κουταλάκια γλυκού ζάχαρη

                                                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ ,την κανέλλα και το αλάτι.Χτυπήστε τα αυγά και προσθέστε την καλοκύθα και το μείγμα ξηρών υλικών.Ζεστάνετε ηλιέλαιο και ρίξτε κουταλιές με χυλό στο καυτό λάδι και τηγανίστε μέχρι να αποκτήσει ένα καφε χρώμα και απο τις δύο πλευρές.Στεγνώστε πάνω σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε πασπαλίζοντας με ένα μείγμα απο  ζάχαρη και κανέλλα .