Σαλάτα με γλυκόξινη γεύση αλλά πλούσια σε θερμίδες λόγω των ξηρών καρπών.Συνδυάζει τα αντιοξειδωτικά των λαχανικών με την φρεσκάδα των φρούτων ενώ οι ξηροί καρποί ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το περιέχομενο της σε φυτικές ίνες.Επιπλέον μας δίνει Β- καροτίνη,την οποία ο οργανισμός μετατρέπει σε βιταμίνη Α
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Σε ένα μπολ βάζετε 2 φλιτζάνια τριμμένο καρότο,2 φλιτζάνια τριμμένο πράσινο και κόκκινο λάχανο 1 φλιτζάνι τριμμένο μήλο και 100γρ αμύγδαλα.Κατόπιν χτυπάτε 1 κουταλιά ελαιόλαδο με 4 κουταλιές χυμό λεμονιού και αφού προσθέσετε λίγο αλάτι και πιπέρι το ρίχνετε στη σαλάτα
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Σε ένα μπολ βάζετε 2 φλιτζάνια τριμμένο καρότο,2 φλιτζάνια τριμμένο πράσινο και κόκκινο λάχανο 1 φλιτζάνι τριμμένο μήλο και 100γρ αμύγδαλα.Κατόπιν χτυπάτε 1 κουταλιά ελαιόλαδο με 4 κουταλιές χυμό λεμονιού και αφού προσθέσετε λίγο αλάτι και πιπέρι το ρίχνετε στη σαλάτα