ΥΛΙΚΑ
Παγωμένο πεπόνι, κρέμα γάλακτος, χυμός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, κρασί
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Το πεπόνι κόβεται στη μέση και αφαιρούνται οι σπόροι και οι ίνες.Η σάρκα του πεπονιού κόβεται σε κομμάτια τα οποία μαρινάρονται με λίγο κρασί .Κατόπιν βάζουμε τα κομμάτια στο Μίξερ για να γίνουν πολτός.Σε αυτόν προστίθενται τα καρυκεύματα και η κρέμα γάλακτος.Το μείγμα που δημιουργείται μοιράζεται σε ποτήρια και απο πάνω γαρνίρεται με κύβους πεπονιού.
Παγωμένο πεπόνι, κρέμα γάλακτος, χυμός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, κρασί
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Το πεπόνι κόβεται στη μέση και αφαιρούνται οι σπόροι και οι ίνες.Η σάρκα του πεπονιού κόβεται σε κομμάτια τα οποία μαρινάρονται με λίγο κρασί .Κατόπιν βάζουμε τα κομμάτια στο Μίξερ για να γίνουν πολτός.Σε αυτόν προστίθενται τα καρυκεύματα και η κρέμα γάλακτος.Το μείγμα που δημιουργείται μοιράζεται σε ποτήρια και απο πάνω γαρνίρεται με κύβους πεπονιού.