1 κούπα χυμό πορτοκαλιού, 1 κουταλιά ζάχαρη, 1 κουταλιά άνθη λεβάντας
Βράζουμε το χυμό με τη ζάχαρη και τη λεβάντα και μέχρι να λιώσει η ζάχαρη ανακατεύουμε συνεχώς.Κατόπιν αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.Λίγο πριν σερβίρουμε βγάζουμε το μείγμα απο την κατάψυξη,το χτυπάμε ξανά στο μίξερ και σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια.
Βράζουμε το χυμό με τη ζάχαρη και τη λεβάντα και μέχρι να λιώσει η ζάχαρη ανακατεύουμε συνεχώς.Κατόπιν αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.Λίγο πριν σερβίρουμε βγάζουμε το μείγμα απο την κατάψυξη,το χτυπάμε ξανά στο μίξερ και σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια.