3 κουταλιές ελαιόλαδο,1 κιλό καρότα σε ροδέλες, 100γρ μαύρες ελιές κομμένες στη μέση
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία και τηγανίζετε λίγο τα καρότα .Κατόπιν προσθέτετε 1 φλιτζάνι χυμό λαχανικών και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά.Προσθέτετε τις ελιές και αλατοπιπερώνετε .Σιγοβράζετε παλι για λίγο και σερβίρετε τα καρότα με χοιρινό
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία και τηγανίζετε λίγο τα καρότα .Κατόπιν προσθέτετε 1 φλιτζάνι χυμό λαχανικών και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά.Προσθέτετε τις ελιές και αλατοπιπερώνετε .Σιγοβράζετε παλι για λίγο και σερβίρετε τα καρότα με χοιρινό