Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Live-Life....Κοτόπουλο με κάσιους και μανιτάρια

2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο, 250 γραμ κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια, 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, 100 γραμ μανιτάρια κομμένα σε φέτες,1/4 φλιτζ ωμά κάσιους,1 1/4 ζωμό κοτόπουλου,1 κουταλιά της σούπας κορνφλάουρ,1κουταλιά σάλτσα σόγιας, ρύζι ατμού.


Ζεστάνετε το ηλιέλαιο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι, ρίξτε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και σοτάρετε για 5 λεπτά.Προσθέστε τα κάσιους και το ζωμό και βράστε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ανακατέψτε το κορνφλάουρ με τη σάλτσα σόγιας και συνεχίστε το μαγείρεμα ανακατεύοντας για 2 λεπτά ακόμη. Σερβίρετε το κοτόπουλο επάνω σε ρύζι ατμού