ΥΛΙΚΑ
1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη, 2 κρόκοι αυγών, 2 κουταλιέςχυμό λεμονιού ή ξύδι ,2 κουταλιές ψιλοκομμένα βότανα (μαιντανός, εστραγκόν ,βασιλικός, θυμάρι, μέντα κ.α)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα βότανα τα στεγνώνουμε καλά και τα αλέθουμε στο μίξερ. Κατόπιν προσθέτουμε τους κρόκους, τη μουστάρδα,αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι ή το ξύδι , ανακατεύοντας συνεχώς. Διατηρείται σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο για 3 μήνες.
1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη, 2 κρόκοι αυγών, 2 κουταλιέςχυμό λεμονιού ή ξύδι ,2 κουταλιές ψιλοκομμένα βότανα (μαιντανός, εστραγκόν ,βασιλικός, θυμάρι, μέντα κ.α)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα βότανα τα στεγνώνουμε καλά και τα αλέθουμε στο μίξερ. Κατόπιν προσθέτουμε τους κρόκους, τη μουστάρδα,αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι ή το ξύδι , ανακατεύοντας συνεχώς. Διατηρείται σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο για 3 μήνες.