YLIKA
120 γρ κρέμα γάλακτος, 200 γρ κουβερτούρα, 50 γρ άσπρη σοκολάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπάτε τις σοκολάτες σε κομμάτια , τις βάζετε σε ένα μπεν μαρί και τις ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν.Επειτα προσθέτετε τη κρέμα γάλακτος, συνεχίζοντας το ανακάτεμα, μέχρι το μείγμα μα γίνει ομοιογενές. Κατόπιν το ρίχνετε στο σκεύος για φοντί χαμηλώνετε τη φωτιά και σερβίρετε. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με κομμάτια φρούτων μπισκότα ή ξηρούς καρπούς.