Αυτό το εντυπωσιακό ποτό που πίνεται μετά το φαγητό δημιουργήθηκε από τον σεφ-μπάρμαν Τζάκι Μπέρτραντ του ξενοδοχείου carl gustaf στο εξωτικό νησί του Αγιου Βαρθολαμαίου στην Καραιβική, νησί που αποτελεί αγαπημένο προορισμό όλων των τουριστών και επιτομή της σύγχρονης χαλάρωσης.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ
60 ml ρούμι, 60 ml Amaretto Disaronno ,120ml φρέσκος κρύος καφές, 30ml σιρόπι αμύγδαλο, 30 ml σιρόπι βανίλια, αλεσμένη κανέλα για γαρνίρισμα ,2 κόκκοι καφέ
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ γεμάτο πάγο.Ανακινήστε δυνατά και βάλτε το μείγμα μέσα σε 2 παγωμένα ποτήρια μαρτίνι.Ρίξτε από ένα κόκκο καφέ και λίγη κανέλα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ
60 ml ρούμι, 60 ml Amaretto Disaronno ,120ml φρέσκος κρύος καφές, 30ml σιρόπι αμύγδαλο, 30 ml σιρόπι βανίλια, αλεσμένη κανέλα για γαρνίρισμα ,2 κόκκοι καφέ
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ γεμάτο πάγο.Ανακινήστε δυνατά και βάλτε το μείγμα μέσα σε 2 παγωμένα ποτήρια μαρτίνι.Ρίξτε από ένα κόκκο καφέ και λίγη κανέλα