Πουτίγκα Σοκολάτας απο τον Πιέρ Μαρκολίνι ,ο οποίος είναι ένας απο τους διασημότερους σοκολατοποιούς του Βελγίου
YΛΙΚΑ
150 ml γάλα, 300ml κρέμα γάλακτος παχύρρευστη, 300gr μαύρη σοκολάτα, 4 κρόκοι αβγών, 50 gr ζάχαρη
Ζεστένετε το γάλα και την κρέμα σε μια κατσαρόλα μέχρι να πάρει βράση. Προσθέστε τη σοκολάτα και ανακατέψτε καλά.Χτυπήστε σε ένα μπολ τους κρόκουςμε τη ζάχαρη και ενσωματώστε σιγά σιγά το μείγμα της σοκολάτας.Αδειάστε το μείγμα σε 6 πυρίμαχα μπόλ.Τοποθετήστε τα σε ταψί γεμάτο μέχρι τη μέση με βραστό νερό.Ψήστε για 30 λεπτά.