Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Live-Life....Ζάχαρη βανίλιας

Αυτή η ζάχαρη προσθέτει ένα ιδιαίτερο άρωμα βανίλιας σε όλες τις συνταγές σας.Είναι εξαιρετική και πολύ απλή στην παρασκευή της αφού το μόνο που χρειάζεστε είναι 450gr ζάχαρη και 2 κλωνάρια βανίλιας.Αρχικά βάλτε τη ζάχαρη σε ένα αεροστεγές μεταλλικό δοχείο.Κόψτε τα κλωνάρια βανίλιας στη μέση ,αφαιρέστε τους σπόρους και ρίξτε τους στη ζάχαρη.Ανακατέψτε καλά,βάλτε και τα κλωνάρια στο δοχείο και κλείστε το καλά.Μετά απο 2 ημέρες η ζάχαρη θα έχει πάρει άρωμα και γεύση βανίλιας.Χρησιμοποιήστε την όπως την απλή ζάχαρη και μην ξεχνάτε να προσθέτετε διαρκώς και άλλη ζάχαρη στο δοχείο ώσπου τα κλωνάρια να χάσουν όλο το άρωμα τους.