Πέντε η ώρα τα ξημερώματα στο λιμάνι του Τόκιο και η ψαραγορά Τσουκίτζι βρίσκεται στο απόγειο της δραστηριότητας της, με τους εργάτες να μεταφέρουν πυρετωδώς θαλασσινά με ξύλινες χειράμαξες και ηλεκτροκίνητα οχήματα. Τα ''άδυτα'' της αγοράς είναι μία αποθήκη όπου κάθε πρωί δημοπρατούνται οι καλύτεροι τόνοι στον κόσμο.Στή δημοπρασία επικρατεί πανζουρλισμός καθώς οι αγοραστές φωνάζουν τις προσφορές τους στον δημοπράτη. Πολλοί τόνοι καταλήγουν σε κάποιον από τους 1500 πάγκους του Τσουκίτζι που χρησιμοποιούνται στο περίφημο Σούσι του Τσουκίτζι. Οι περισσότεροι πάγκοι είναι οικογενειακοί από τη δεκαετία του 1920, όταν ιδρύθηκε η αγορά. Το Σούσι ξεκίνησε σαν μέθοδο διατήρησης των θαλασσινών σε αλάτι και ρύζι πρίν από την εφεύρεση της κατάψυξης.Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες είδη από το πατροπαράδοτο Ναρεζούσι(αλατισμένο ψάρι που ''ζυμώνεται''σε ρύζι και ωριμάζει επί 6 μήνες ) ως το σύγχρονο Καλιφόρνια που περιέχει Αβοκάντο και Καβουρόψυχα