Η πλούσια ποικιλία των παγωτών προσφέρει μία πολύχρωμη παλέτα ιδεών για κοκτέιλ. Δεν έχει σημασία αν είναι βανίλια, ανανάς η σοκολάτα αφού υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί για κάθε γεύση.
ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΚΩΝ
Ανακατεύουμε 2 μπάλες παγωτό βανίλια με 1/4 του λίτρου παγωμένο καφέ και λίγη σκόνη κακάο.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο ποτήρι και ρίχνουμε απο πάνω λίγη κανέλλα.
ΠΟΛΙΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Σε ένα μεγάλο ποτήρι γεμάτο παγάκια βάζουμε 2 μπάλες παγωτό βανίλλια 6 κουταλάκια του γλυκού
γάλα και 3 κουταλάκια σιρόπι πορτοκάλι .Τα ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε από πάνω λίγη σόδα.
ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΚΩΝ
Ανακατεύουμε 2 μπάλες παγωτό βανίλια με 1/4 του λίτρου παγωμένο καφέ και λίγη σκόνη κακάο.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο ποτήρι και ρίχνουμε απο πάνω λίγη κανέλλα.
ΠΟΛΙΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Σε ένα μεγάλο ποτήρι γεμάτο παγάκια βάζουμε 2 μπάλες παγωτό βανίλλια 6 κουταλάκια του γλυκού
γάλα και 3 κουταλάκια σιρόπι πορτοκάλι .Τα ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε από πάνω λίγη σόδα.