Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Live-Life....Γλυκό Αχλάδι

1 κιλό αχλάδια, 1 κιλό ζάχαρη, 1 κουταλάκι χυμός λεμονιού, 3 χαρτάκια βανίλια, 3 φλιτζάνια τσαγιού νερό, 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γλυκόζη


Ρίχνετε τα αχλάδια σε λίγο νερό ,στο οποίο έχετε ρίξει 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν και τα αφήνετε για 1 περίπου ώρα.Κατόπιν τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με το νερό και τη ζάχαρη και τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν.Οταν μαλακώσουν προσθέτετε τη γλυκόζη και τη βανίλια και αφήνετε το γλυκό να κρυώσει .