60 γρ αλεύρι, 170 γρ σκόνη απο φουντούκι, 300 γρ ζάχαρη, 200 γρ ασπράδι αυγών, 600 γρ κρέμα κάστανο
Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σκόνη απο το φουντούκι και 200 γρ ζάχαρη. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με τα υπόλοιπα 100 γρ της ζάχαρης και ρίχνουμε μέσα το μείγμα του φουντουκιού.Με τη βοήθεια ενός κορνέ, κάνουμε στρογγυλά μπισκοτάκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-190 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.Κατόπιν τα βγάζουμε απο το φούρνο,τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα γεμίζουμε με την κρέμα απο κάστανο.
Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σκόνη απο το φουντούκι και 200 γρ ζάχαρη. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με τα υπόλοιπα 100 γρ της ζάχαρης και ρίχνουμε μέσα το μείγμα του φουντουκιού.Με τη βοήθεια ενός κορνέ, κάνουμε στρογγυλά μπισκοτάκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-190 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.Κατόπιν τα βγάζουμε απο το φούρνο,τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα γεμίζουμε με την κρέμα απο κάστανο.