50 γρ βούτυρο, 25 γρ ζάχαρη, 4 μήλα, 4 κρουασάν βουτύρου, 150 γρ τυρί, σπόροι βανίλιας
Βάζετε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε τη ζάχαρη και τους σπόρους βανίλιας.Σκεπάζετε με τις φέτες των μήλων και σιγοβράζετε σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να καραμελώσουν.Βάζετε τα κρουασάν για λίγο στο φούρνο να ζεσταθούν ,τα γεμίζετε με το μείγμα των μήλων ,ρίχνετε απο πάνω 1 κουταλάκι τυρί κρέμα και σερβίρετε.
Βάζετε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε τη ζάχαρη και τους σπόρους βανίλιας.Σκεπάζετε με τις φέτες των μήλων και σιγοβράζετε σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να καραμελώσουν.Βάζετε τα κρουασάν για λίγο στο φούρνο να ζεσταθούν ,τα γεμίζετε με το μείγμα των μήλων ,ρίχνετε απο πάνω 1 κουταλάκι τυρί κρέμα και σερβίρετε.