1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα,1φλιτζάνι τσαγιού καφέ γαλλικό φίλτρου, 12 κουταλιές ζάχαρη,5 κουταλιές κορν φλάουρ, 2 αυγά, 2 χαρτάκια βανίλιας
Βράζετε 1 1/2 φλιτζανιού τσαγιού νερό και ρίχνετε τον καφέ.Σε ένα μπολ βάζετε το γάλα το κόρν φλάουρ, τη ζάχαρη ,τη βανίλια και τους κρόκους αυγών και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν πολύ καλά.Κατόπιν ρίχνετε σιγά σιγά τον καφέ και αφήνετε το μείγμα να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα.
Βράζετε 1 1/2 φλιτζανιού τσαγιού νερό και ρίχνετε τον καφέ.Σε ένα μπολ βάζετε το γάλα το κόρν φλάουρ, τη ζάχαρη ,τη βανίλια και τους κρόκους αυγών και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν πολύ καλά.Κατόπιν ρίχνετε σιγά σιγά τον καφέ και αφήνετε το μείγμα να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα.