Το επιδόρπιο αυτό είναι απο τα πιο υγιεινά που μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας.Θα χρειαστείτε μισο κιλό πλήρες γιαούρτι, μισό κιλό φράουλες,2 κουταλιές σιρόπι φράουλας ,4 κουταλιές ζάχαρη,1 κουταλάκι κορν-φλάουρ
Βάζουμε τις φράουλες στη φωτιά μαζί με τη ζάχαρη και το σιρόπι και τις αφήνουμε να βράσουν για 5-8 λεπτά.Διαλύουμε το κορν -φλαουρ σε 2-3 κουταλιές νερό, το προσθέτουμε στις φράουλες και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει η σάλτσα.Αφού πήξει την ρίχνουμε πάνω στο γιαούρτι και το σερβίρουμε