Απο τη σχολή μαγειρικής της Santa fe επιλέξτε το μάθημα τσίλι αμόρ ( έρωτας για το τσίλι) και φτιάξτε μία υπέροχη σαλάτα με καλαμπόκι ντομάτα και μαύρα φασόλια.
ΥΛΙΚΑ
100 γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο,1κ.γλ σκόρδο ψιλοκομμένο,2κ.σ ελαιόλαδο, 3 κ.σ κόλιαντρο φρέσκο,1 κγ κύμινο, 1 πιπεριά τεμαχισμένη,2 κσ ξύδι μηλίτη, 1κ.σ μέλι με κόκκινη πιπεριά τσίλι,85 γρ καλαμπόκι, 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες,200 γρ μαύρα φασόλια βρασμένα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σοτάρετε ελαφρά τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε ελαιόλαδο .Σε ένα μπολ ρίξτε το κόλιαντρο, το κύμινο ,την πιπεριά το ξύδι και το μέλι.Αλατίστε και προσθέστε το καλαμπόκι ,την ντομάτα, τα φασόλια και τα σοταρισμένα υλικά.Ανακατέψτε και αφήστε τη σαλάτα 30-45 λεπτά ώσπου να αναμειχθούν οι γεύσεις
ΥΛΙΚΑ
100 γρ κρεμμύδι ψιλοκομμένο,1κ.γλ σκόρδο ψιλοκομμένο,2κ.σ ελαιόλαδο, 3 κ.σ κόλιαντρο φρέσκο,1 κγ κύμινο, 1 πιπεριά τεμαχισμένη,2 κσ ξύδι μηλίτη, 1κ.σ μέλι με κόκκινη πιπεριά τσίλι,85 γρ καλαμπόκι, 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες,200 γρ μαύρα φασόλια βρασμένα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σοτάρετε ελαφρά τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε ελαιόλαδο .Σε ένα μπολ ρίξτε το κόλιαντρο, το κύμινο ,την πιπεριά το ξύδι και το μέλι.Αλατίστε και προσθέστε το καλαμπόκι ,την ντομάτα, τα φασόλια και τα σοταρισμένα υλικά.Ανακατέψτε και αφήστε τη σαλάτα 30-45 λεπτά ώσπου να αναμειχθούν οι γεύσεις