1/2 κιλό μήλα, 800 gr ζάχαρη και 3-4 κλωνάρια μέντας
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Πλένουμε και στραγγίζουμε τα φρούτα.Αφαιρούμε τα κουκούτσια απο τα δαμάσκηνα , καθαρίζουμε τα μήλα τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη.Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει η μαρμελάδα.Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τη μέντα και ανακατεύουμε τακτικά για να μην κολλήσει.Οταν κρυώσει η μαρμελάδα μας είναι έτοιμη να μπει σε
αποστειρωμένα βαζάκια όπου και θα διατηρηθεί για αρκετό καιρό