ΥΛΙΚΑ
2 αποξηραμένα δαμάσκηνα,20γρ ξανθές ή μαύρες σταφίδες, 2 ξερά σύκα, 2 χουρμάδες, 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού, λίγη κανέλα, 1/2 φλιτζάνι κονιάκ
.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
''Μαρινάρετε'' όλα τα αποξηραμένα φρούτα επι 2-3 ώρες μέσα σε μείγμα απο 1 1/2 φλιτζάνι νερό,1/2 φλιτζάνι κονιάκ, 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού και λίγη κανέλα.Κατόπιν βράζετε το μείγμα για 15- 20 λεπτά.Αφού βράσει μπορείτε να προσθέσετε 1 κουταλάκι σουσάμι, λίγους σπόρους ροδιού, δυόσμο ή μαιντανό.Μπορείτε να καταναλώσετε την πανδαισία αποξηραμένων φρούτων ζεστή ή παγωμένη
2 αποξηραμένα δαμάσκηνα,20γρ ξανθές ή μαύρες σταφίδες, 2 ξερά σύκα, 2 χουρμάδες, 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού, λίγη κανέλα, 1/2 φλιτζάνι κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
''Μαρινάρετε'' όλα τα αποξηραμένα φρούτα επι 2-3 ώρες μέσα σε μείγμα απο 1 1/2 φλιτζάνι νερό,1/2 φλιτζάνι κονιάκ, 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού και λίγη κανέλα.Κατόπιν βράζετε το μείγμα για 15- 20 λεπτά.Αφού βράσει μπορείτε να προσθέσετε 1 κουταλάκι σουσάμι, λίγους σπόρους ροδιού, δυόσμο ή μαιντανό.Μπορείτε να καταναλώσετε την πανδαισία αποξηραμένων φρούτων ζεστή ή παγωμένη