- Κόψτε τις σαλάτες λίγο πρίν τις σερβίρετε για να μειώσετε την απώλεια της βιταμίνης C
- Βράστε τα λαχανικά σας σε λίγο νερό και μην πλένετε τα κατεψυγμένα πριν το βράσιμο
- Το βράσιμο στον ατμό είναι ο καλύτερος τρόπος μαγειρέματος για τη διατήρηση των βιταμινών
- Το κρέας στη σχάρα ή στο φούρνο διατηρεί περισσότερες βιταμίνες Β απο οτι το βραστό
- Οι πατάτες που βράζουν ή ψήνονται με τη φλούδα κρατάνε σχεδόν όλες τις βιταμίνες τους.
Για
να διατηρήσουν τα φαγητά σας τις
βιταμίνες τους, υπάρχουν πολλοί τρόποι