Η
τροφική δυσανεξία εντοπίζεται πολλές
φορές αρκετά δύσκολα,γιατί οι αντιδράσεις
εμφανίζονται αρκετό διάστημα μετά την
κατανάλωση της τροφής.Τα συμπτώματα
κυμαίνονται απο μία στομαχική
διαταραχή μέχρι μία γενικότερη
αδιαθεσία.Συνήθως κατηγορούνται τα
γαλακτοκομικά, τα αβγά το σιτάρι και η
γλουτένη.Ο καλύτερος τρόπος να διαπιστώσετε
αν έχετε κάποια δυσανεξία είναι να
αποφύγετε την ύποπτη τροφή για 4 εβδομάδες.
Ξαναρχίστε να τρώτε την τροφή που
αποκλείσατε έπειτα απο 4 εβδομάδες
και μελετήστε τις αντιδράσεις σας.